Mobil Uygulamamıza Özel İndirimler

Mobil uygulama, yedek parça siparişi vermek isteyen araç sahiplerine hem daha pratik bir kullanım imkanı hem de daha makul fiyatlar sunar. Web sayfasındaki online mağazada yer alan indirimli ve makul fiyatlar, mobil uygulamada çok daha avantajlı haliyle yer alır.

Mobil uygulamayı kullanan araç sahiplerine özel indirimler, en kaliteli ve orijinal yedek parçaları bütçeyi zorlamadan satın almaya da imkan tanır. Mobil uygulamayı indirerek kullanmaya başlayan araç sahipleri, mobil uygulamamıza özel indirimler ve avantajlı fiyatlardaki farkı daha ilk andan itibaren görecektir.

Mobil Uygulama Haricindeki Fiyatlar da Son Derece Makul

Mobil uygulamaya özel fiyatların yanı sıra mağazanın halihazırda fiyatları da oldukça uygundur. Elbette firma hiçbir zaman en uygun fiyatı sunduğunun garantisini vermemektedir. Zira daha ucuz fiyata yedek parça satmak pahasına müşterilerine sağladığı hizmet kalitesinden taviz vermek de hiçbir zaman firmanın müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi politikasıyla bağdaşmayacaktır.

Firma, satışa sunduğu yedek parçalarla müşterilerinin can güvenliğini de emanet aldığının bilincinde bir şekilde faaliyetlerine devam etmekte, bu nedenle de en kaliteli ve orijinal parçalar için mümkün olabilecek en makul fiyatları sağlamayı amaç edinmiştir.

Sadece Uygun Fiyatlı Değil Daha Pratik Bir Alışveriş İmkanı İçin de Mobil Uygulama

Mobil uygulamayı ziyaret edenler, makul fiyatların yanında daha kullanışlı bir online mağazayla karşılaşacaktır. Araç marka ve modellerine özel ürün grupları detaylıca seçilebilecek ve zengin seçenek olanaklarıyla araç sahiplerinin karşısına çıkacaktır.

Böylece hem mobil uygulamanın avantajlı fiyatlarından yararlanmak mümkün olacak hem de aranan yedek parça rahatlıkla bulunabilecektir. Web sayfasında yer alan avantajlı fiyatlar mobil uygulama sayesinde çok daha uygun hale gelecektir.

Mobil Uygulamadan İlk Siparişe Özel Fırsat

Mobil Uygulama Özel İndirim

Firma, ilk mobil siparişe özel bir fırsat da sunar. Müşteriler araçları için mobil uygulamayı kullanarak gerçekleştirdikleri ilk siparişlerinde özel indirim kodunu kullanarak indirimden istifade edebilirler.

Mobil uygulama kullanılarak gerçekleştirilen ilk alışveriş 100 TL ve üzeri olması durumunda 25 TL indirim uygulanacak, bu sayede halihazırda en makul seviyelerde olan fiyatlar çok daha makul hale gelecektir. Bu indirimden yararlanmak isteyen araç sahipleri mobil uygulamayı indirerek bir defaya özel bu kampanyaya göz atabilirler.

İndirimli Fiyatlar Sayesinde Çok Daha Ucuza Alışveriş

Hem mobil uygulamada hem de web sayfasında pek çok yedek parça seçeneği için indirimli fiyatlar da bulunmaktadır. Geçici bir süreyle uygulanan bu indirimler, araç sahiplerinin bütçesini korumaya hizmet edeceği gibi her bir parça en yüksek kalitede olduğundan can güvenliklerini korumaya da hizmet edecektir.

Yılın 365 günü bu indirimler devam etmekte ve pek çok yedek parçada özel kampanyalar düzenlenmektedir. Bu indirimli fiyatlar haricinde 250 TL ve üzeri siparişlerde kargo da ücretsiz olduğundan bu online mağazadan alışveriş çok daha avantajlı bir fiyata yapılabilecektir.

Kapıda Ödeme Seçeneği Sayesinde Çok Daha Güvenli Alışveriş İmkanı

Online mağazadan ya da mobil uygulamadan gerçekleştirilecek yedek parça siparişlerinin kapıda ödeme seçeneğiyle de sipariş edilmesi mümkündür. Pek çok araç sahibi yedek parça siparişi verirken online ödeme seçeneklerinden veya kart bilgisini paylaşmaktan imtina eder veya huzursuz olur.

Ancak kapıda ödeme olanağı sayesinde bu tereddütler de son bulacaktır. Üstelik ne tutarda alışveriş yapmış olursanız olun kapıda ödeme imkanından yararlanma olanağınız her zaman için söz konusu olabilecektir.

Geniş Seçenek Yelpazesi Sayesinde Her Araca Uygun Yedek Parçayı Bulun

Her araç için en uygun fiyatlı yedek parçayı bu online mağazada bulmak mümkün. Zaman zaman yollarda pek de sık görülmeyen ya da eski yıllara ait modellere sahip araç sahipleri, araçları için yedek parça bulmakta oldukça zorlanmaktadır. Ancak bu online mağazanın hem mobil uygulamasında hem de web sayfasında son derece zengin bir seçenek olanağı yer alır.

Mağazada yer alan araç markalarına ait tüm modelleri bulmak mümkün olduğu gibi; minibüs, MPV, panelvan ve çeşitli ticari araçlara ait yedek parçalar da rahatlıkla bulunabilecektir. Başka bir deyişle bu mağazada yer alan yedek parça seçenekleri sadece alışılagelmiş binek araçlarla da sınırlı değildir.

Araç Markalarına Özel Whatsapp İletişim Numaraları

Mobil uygulamayı kullanarak yedek parça siparişi vermeyi düşünen araç sahipleri elbette yedek parçalar veya vermiş oldukları siparişler hakkında bilgi almak da isteyebilirler. Bunun için mağazada satışa sunulmuş her araç markasına özel bir Whatsapp destek hattı bulunur.

Böylelikle her araç markasına özel uzman bir teknik personelden bilgi almak ve doğru alışverişin yapıldığından emin olmak da mümkün hale gelecektir. Araç markasına özel Whatsapp iletişim numaralarını da Whatsapp iletişim hattından bulmak mümkün olabilecektir.

Express Teslimat Ayrıcalığı da Mobil Uygulamada

Teslimat Ayrıcalığı

Mobil uygulamanın tek avantajı özel fiyatlar da değildir. Bunun haricinde Express teslimat ayrıcalığı da mobil uygulama sayesinde kullanılabilir. Express teslimat sayesinde gün içerisinde saat 17.00’a kadar verilen siparişler, yine aynı gün 18.00 ile 23.00 arasında firmanın özel personeli tarafından özenle teslim edilecektir. Ancak bunun tüm ürünlerde geçerli olmadığını da unutmamakta yarar vardır. Sadece mobil uygulamada Express teslimat etiketli ürünlerde bu ayrıcalık söz konusu olacaktır. Bu ayrıcalık İstanbul içinde bazı bölgelerde geçerlidir.

Mobil Uygulamanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

Mobil uygulama kullanılarak gerçekleştirilen yedek parça siparişlerinde sayısız ayrıcalık araç sahiplerini beklemektedir.

Bu ayrıcalıklardan bazıları şöyle sıralanabilir;

  • Mobil uygulamanın pratik listeleme yöntemlerinden yararlanılabilir,
  • Çok daha avantajlı, sadece mobil uygulamaya özel fiyatlar görüntülenebilir,
  • Express teslimat ayrıcalığından istifade etmek mümkündür,
  • İlk siparişe özel indirim kullanılabilir.

Elbette mobil uygulamaya özel daha pek çok avantaj ve kampanya, uygulama ziyaret edildikten sonra fark edilecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu