Audi vs BMW vs Mercedes: Seçim Zamanı

Lüksü, konforu ve prestiji vaat eden bir araba satın almak istiyorsanız listenin başında muhakkak ki Audi, BMW ve Mercedes geliyor. Audi vs BMW vs Mercedes üç Alman otomobil markası da sunduğu Premium özellikleriyle piyasanın tahtında oturuyor. Audi vs BMW vs Mercedes gibi markaları dünyanın enlerinden yapan elliden fazla değişik model bulunmakta. Her marka, güvenilir ve heyecan veren teknik özellikleriyle stil sahibi otomobilleri müşterilerine sunmaktan gurur duyuyor. Peki, seçim zamanı bu üç marka arasında karar vermeye geldiğinde hangisini seçeceksiniz?

Biliyoruz ki karar vermek çok zor. Her markanın öne çıkan özelliklerine değinerek derlediğimiz Audi vs BMW vs Mercedes yazımızla seçim yapmanız artık daha kolay! Üç markanın da dünyanın en iyilerinden olduğunu hatırlamak içinizi rahatlatabilir.

Audi vs BMW vs Mercedes Seçenekleri Arasından Audi ile Başlayalım

Neden Audi?

Audi, otomobil yaşamına dört farklı üreticinin birleşimi olan Auto Union ile başladı. Audi logosunda yer alan dört halka, Auto Union bünyesindeki dört orijinal otomobil şirketini temsil ediyor. Volkswagen 1960’larda markayı satın aldı ve o zamandan beri sahipliğini korudu. Audi otomobilleri dünyanın dokuz farklı tesisinde üretilse de kökleri Almanya’nın Ingolstadt kentinde bulunmaktadır.

Audi, lüks salon arabalarından, hatchback modellere kadar “avant” olarak bilinen ‘A’ serisinde (A1, A3, A4 ve A5) dünyaca ünlü otomobillere imza attı. Bununla birlikte SUV araçlar geniş kataloğunda yer aldı. Markanın şöhreti, çağı yakalayan şık tasarımlarıyla pürüzsüz ve sessiz sürüş deneyimine sahip dört tekerlekten çekiş teknolojisine sahip otomobiller üretmesiyle seneler içinde katlandı.

Çağdaş ve Şık Tasarım

Dört teker çekişli araçlar genellikle dış görünümünde aynı tasarıma tabi kalmayı seçebilirler. Bununla birlikte Audi, iç tasarımda açık ve düzenli tasarımı tamamlayan mükemmel konforlu ve kaliteli koltuklarıyla ön plana çıkar.

  • Teknolojik özelliklere gelindiğinde ise oldukça önde olan marka sürücüye uyacak şekilde tasarlanabilen gösterge paneli kadranları sunan sanal kokpittir.

Pürüzsüz ve Sessiz Bir Sürüş Deneyimi

Audi vs BMW vs Mercedes gibi lüks otomobillerin en çekici yanlarından biri şık iç ve dış tasarımlarının yanı sıra lüks bir sürüş deneyimi sağlamalarıdır. Audi, pürüzsüz ve sessiz sürüş deneyimi sunan bir dizi güçlü ve ekonomik motorla donatılmıştır. Daha heyecan verici bir sürüş deneyimi isteyenler tercihini BMW’den yana kullanmak isteyebilir.

Dört Tekerlek Çekiş Teknolojisi

A1 süpermini dışında hemen hemen tüm Audi modellerinde dört tekerlek çekiş teknolojisi mevcuttur. ‘Quattro’ rozetini sahip tüm araçlarda bulunan teknolojinin ekstra viraj alma kabiliyeti sağladığını öne süren sürücüler mevcuttur. Audi’nin mükemmel sürüş deneyimini daha da ileri bir düzeye taşımak isteyenler www.onlineyedekparca.com adresinden orijinal ve kaliteli Audi yedek parçalarını satın alabilir.

Audi Yedek Parçalarına Her Yerden Ulaşabilirsiniz

Söz konusu Audi olduğunda aracınıza gösterdiğiniz normal bir özenden daha fazlasını göstermeniz çok normal. Audi yedek parça arayışında iseniz sitemizden satın alacağınız Audi periyodik bakım seti ile aracınızı ilk günkü haliyle koruyabilirsiniz. Her model için bulabileceğiniz mazot filtresi, buji seti ve diğer tüm yedek parçalar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. A ve Q serilerinden aracınızın modelini seçerek sunduğumuz hizmetlere ulaşabilirsiniz.

Orijinal ve kaliteli yedek parçalarla aracınızın düzenini aksatmadan kullanabileceğiniz yedek parçalara ulaşmak artık çok kolay ve üstelik güvenli. Türkiye’nin herhangi bir yerinden tek tıkla sipariş edeceğiniz orijinal yedek parçalarla aracınızın ihtiyaçlarını karşılayabilir ve keyifli sürüş deneyiminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dünyaca Ünlü Üç Otomobil Markası Arasından Seçim Yapmak

Neden BMW?

 

BMW, üretim hayatına 1917 yılında uçaklarla başladı. Ardından 1923 yılında motosiklete geçiş yaptı ve nihayet 1927’de otomobil üretimine başladı. Alıcılar bir BMW modelini kolaylıkla tanımlayabilmektedir. Örneğin 3 serisinde, ilk numara modeli belirtirken motor boyutu ile devam edilir. ‘i’ harfi benzin modelini ‘d’ harfi ise dizeli temsil eder.

1-6 numaraları hatchback, coupe ve salon arabalarını kapsarken 7 serisi bir üst seviyeyi temsil eder. Tüm SUV’lar ise ‘X’ serisiyle tanıtılmıştır. BMW, tamamen elektrikli bir araç olan kompakt BMW i3’ü piyasaya süren bu üç Alman üreticiden ilki olmuştur. Sonrasında i8 ile birleştirilen model oldukça özel ve pahalıdır. BMW’nin ünü ayrıca gelişmiş eğlence ve navigasyon sistemleri ile sağladığı heyecan verici sürüş deneyiminden gelmektedir.

Arkadan Çekişli ve Heyecan Verici Sürüş Deneyimi

Çoğu BMW otomobili arkadan çekiş özelliğine sahiptir. Tek istisna standart olarak dört tekerlekten çekiş alan X rozetli SUV ve i8 hibrid spor otomobillerdir. Audi ve Mercedes’in bazı modellerine kıyasla BMW ile sürüş deneyimi oldukça heyecanlı ve keyif vericidir. Direksiyon deneyimini daha keyifli hale getirmek içinse geliştirilmiş hız performans değişiklikleriyle ‘M’ modeller tercih edebilirsiniz.

Gelişmiş Eğlence ve Navigasyon Sistemleri

BMW geliştirdiği gösterge panelinde sürücülere büyük önem veriyor. Sürücü koltuğuna odaklanarak geliştirilen bilgi, eğlence ve kontrol paneline ön yolcu koltuğundan da erişilebiliyor. BMW, iDrive sistemini ilk olarak 2001 yılında tanıttığında karmaşık ve kullanımı zor olduğuna dair eleştiriler almıştı. Son versiyonunda ise kullanıcı deneyimi arttırılarak daha gelişmiş ve az karmaşık bir sistem üretildi.

  • Ayrıca BMW, tüm modellerinde standart olarak navigasyon sunan tek üreticidir.

BMW Yedek Parçalarını Orijinal ve Uygun Fiyatla Satın Alabilirsiniz

Dünyaca ünlü Alman otomobil markasının sizi yarı yolda bırakmayacağı kesin; ancak bazen ufak tefek problemlerle karşılaşmak da oldukça normal. Sitemizde bulunan karoseri kaporta parçaları, soğutma sistemi, motor parçaları gibi tüm BMW yedek parça ihtiyaçlarınızı Online Yedek Parça olarak size ulaştırıyoruz. Orijinal ve kaliteli yedek parçaları ararken fahiş fiyatlarla karşılaşmayacak ve güvenilir bir şekilde aracınıza tam uyumlu parçaları satın alabileceksiniz. Böylesine değerli ve kaliteli bir araca da böylesi yakışır, değil mi? Bununla birlikte daha uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyen müşterilerimiz için en az orijinal parçalar kadar kaliteli ve uyum sorunu yaşanmayan yan sanayi yedek parçaları da sağlamaktayız. Tek yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek ve BMW aracınız için gerekli parçaları sipariş etmek!

Audi vs BMW vs Mercedes: Neden Mercedes?

Mercedes 1886 yılında benzinli otomobili etkili bir şekilde icat eden bu üç lüks markadan en eskisidir. 2005 yılında ise Mercedes-AMG performans modellerini üretmek üzere AMG markasını satın almıştır.

Mercedes sınıfı A sınıfı hatchback ile başlar, ardından B sınıfı MPV ve sonrasında salon, coupe ve cabrioletleri kapsayan C ve E sınıfı modellerle devam eder. S-Class, üst sınıf modelleri içeren otomobil yelpazesinden oluşur. ‘GL’ ile başlayan sınıflar ise SUV modelleri temsil eder.

Mercedes, öncü güvenlik sistemleri ile birlikte konforlu sürüş deneyimi sunan ve lüks konfor düzeyine sahip iç tasarımıyla ürettiği otomobilleri ile alıcılarının kalbini fethetmiştir.

Zengin İç Tasarımıyla Lüks Araçlar

Mercedes markası lüks fiyat seçenekleri ve prestijli imajıyla birlikte uzun süredir devam eden bir itibar üzerine inşa edilmiştir. Sadece bir otomobil markası değil; aynı zamanda bir prestij sembolüdür. Yumuşak deri, lüks konfora sahip koltuklar ve zarif anahtarlar ile Mercedes’in zengin iç tasarımına hayran kalacaksınız.

Öncü Güvenlik Sistemleri

Mercedes S-Class, hava yastıkları ve kilitlenmeyi önleyici frenler gibi güvenlik sistemleriyle otomotiv sektöründeki güvenlik sistemlerini kullanan öncü bir marka haline geldi. Son S Class otomobillerde gece görüşü kamera ve arka emniyet kemeri hava yastıkları gibi gelişmiş güvenlik ekipmanları sunuluyor.

Konforlu Sürüş Deneyimi

Audi ve BMW modelleri lüks araç markaları olup normalin üzerinde bir sürüş deneyimi sunsa da hala Mercedes’in sunduğu sürüş deneyimiyle yarışabilecek düzeyde değil. Mercedes otomobiller hem sürücü hem yolcular için konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. Koltuklarının çeşitli vücut şekillerine ve boyutlarına uyum sağlamak için sunduğu ayarlama özelliği buna bir örnektir. Bilgi eğlence sistemlerine alışmak da oldukça kolaydır.

Hızlı ve Güvenilir Teslimat ile Mercedes Yedek Parçalarına Ulaşmak Çok Kolay

Sürüş deneyimiyle ayaklarınızı yerden kesen Mercedes yedek parça bulmak konusundaki endişelerinizi gideriyoruz. Karbonlu polen filtresi, periyodik bakım filtre setinden silecek mekanizmasına kadar Mercedes’inizin ihtiyacı tüm yedek parçaları internet sitemizde bulabilirsiniz. Sürekli güncellediğimiz, indirimler yaptığımız ve genişlettiğimiz geniş yedek parça kataloğumuzdan seçim yapmanız ve sipariş vermeniz çok kolay.  Alman otomobil markasının değişik seri otomobillerine uygun, motordan araç içinde kullanılacak parçalara kadar ihtiyacınız olabilecek tüm yedek parçaları sağlıyoruz. Orijinal ve kaliteli parçaları uygun fiyatlarla kapınıza getiriyor ve memnuniyetinizi önemsiyoruz.

Seçim Zamanı Geldi: Audi vs BMW vs Mercedes!

Markalar ürün segmentlerini büyüttüklerinde daha homojen bir hale geldiler. Aslında her biri lüks müşterileri çekmek için tasarlanan kendi benzersiz özelliklerine sahipti. Audi, dört tekerlekten çekiş teknolojisinin gücünü elinde tutuyordu. Şimdi Audi vs BMW vs Mercedes de benzer imkanları sunabiliyor.  BMW sürüş dinamikleri ile öne çıkarken yeni ürettiği modellerin kaliteli olmadığı söylenemese de “mükemmel bir sürüş makinesi” değil. Mercedes bir zamanlar Alman lüks otomobillerinde bulunmayan belirli bir kalite ve işçilik seviyesi sunuyordu. Şimdilerde bu boşluk önemli ölçüde daraldı ve Mercedes avantajını kaybetti.

Üç Alman lüks otomobil markasını satın almak da tamir ettirmek de bir hayli maliyetli olabiliyor. Audi vs BMW vs Mercedes arasında bir seçim yaparken fiyat kategorisini ilk kriter olarak belirleyen müşteriler, zor günleri de düşünerek yedek parçalarına ulaşabilecekleri bir model tercihi yapabilirler. Onlineyedekparca.com olarak Audi, BMW, Mercedes lüks otomobil markalarının orijinal yedek parçalarını bir tıkla kapınıza getiriyoruz. Size sadece lüks aracınızın keyfini sürmek kalıyor. Audi vs BMW vs Mercedes markalarının birbirine yakın lüks özellikler sunduğu bu çıkmazda siz hangi marka aracı tercih edeceksiniz? Bu yazımızda Audi vs BMW vs Mercedes markalarına değindik.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu