2021 Skoda Superb Fiyat Listesi

Son yıllarda otomobil sektöründeki gelişmelere kayıtsız kalmayan Skoda, 2021 senesine elektrikli ve yarı elektrikli otomobil modelleriyle giriş yaptı. Wolkswagen Passat, Ford Mondeo, Renault Talisman ve Opel Insignia gibi modelleri seven araba tutkunlarına bu modellerin alternatifi olarak sunulan Skoda Superb 2021 yılında hibrit modeliyle karşımıza çıktı. Geniş araç ve sedan tipi araç severlerin mutlaka bakması gereken bu model; şık tasarımı, teknik özellikleri ile herkesin sahip olmak isteyeceği bir araç. 2021 Skoda Superb fiyat listesi açıklandıktan sonra Skoda Superb fiyatının uygun olmasıyla da benzerlerinden ayrılarak dikkat çekmeye devam ediyor.

2021 modelinde daha pratik, daha şık ve donanımlı bir araç ortaya çıkarmak amaçlanmış ve hedefe de ulaşılmış gibi görünüyor. Önceki Superb’den farklı olarak arkada yer alan Skoda logosu kaldırılmış, arka ve ön tarafta led farlar kullanılarak daha sofistike bir görünüm elde edilmiş. Keskin hatlar ve zarif çizgilerle zamanın ötesinde bir tasarımla gözünüzü alamayacağınız 2021 Skoda Superb fiyat listesine bir göz atalım.

2021 Skoda Superb Fiyat Listesi ve Sunduğu Özellikler

 

Teknik Özellikler

Motor tercihini 1.5 ve 1.6 motordan yana kullanan bu modelde hem manuel hem de otomatik vitesli üretim gerçekleştirilmiştir. Otomatik şanzıman özelliğinde vites geçişlerini hissedilmediğini göreceksiniz. 4 silindirli 1.498 ve 1.598 silindir hacimli motor seçenekleri bulunmaktadır. Motor performansı açısından bakıldığında 120 ve 150 beygirlik iki farklı motorla satışa sunan Skoda, önceki özelliklerini motor ve motor performansı konusunda sürdürmeye devam etmiş. Comport, Elite, Premium, Prestige ve L&K Crystal donanım seçenekleriyle alıcıya seçenekler sunulmuş ve özellikleri ile kalitesi artan bir grafik çizilmiştir. 2021 Skoda Superb Fiyat Listesi ‘ne donanım özelliklerine göre farklı fiyat seçenekleri ile bulabilirsiniz.

Güvenlik, konfor ve teknoloji ile tasarım kategorilerinde saydığımız 5 seçenek ile alıcılara inanılmaz fırsatlar sunulduğunu da söylemek gerekiyor. Bu modelde yan kapılarda krom dekorlardan tutun da elektrikli bagaj kapağına, ön far yıkama sistemine kadar her şey düşünülmüş ve müşterinin beğenisine sunulmuştur.

Günümüzdeki artan fiyatlar ve KDV oranlarıyla araç sahibi olmanın eskisinden daha zor olduğunu söylemek mümkün. bu nedenle araç sahipleri sigorta, kasko ve düzenli araç bakımı yaptırarak kendilerini garanti altına almak istiyorlar ve bu isteklerinde de oldukça haklılar. Aracın teknik ve donanım kısmında yaşanması olası problemler markanın kendisi tarafından karşılanıyor olsa da garanti süresinin bitmesi veya araçta kendi isteğinize bağlı değişim yapmak istemeniz mümkün.

Yağ filtresi, ön fren balata takımı ve TDI enjektör gibi yedek parçaları bulmak eskisi kadar zor değil. Skoda yedek parça ihtiyaçlarınızda Onlineyedekparca.com sitemizi ziyaret ederek aracınıza uygun orijinal ve kaliteli yedek parçaları sipariş edebilirsiniz. Böylece güvenli ve keyifli sürüşe kaldığınız yerden devam edersiniz.

Teknoloji ve Donanım

Tüm bunların yanında Skoda Superb 2021 modelin dokunmatik multimedya ekranı, anahtarsız çalışma sistemi, hız sabitleyici, kablosuz telefon şarj ünitesi, telefon ile multimedya ekranın kolayca bağlanabilmesi, gözlük saklama kutusu, elektrikli çocuk güvenlik kilidi gibi iç tasarım özellikleriyle oldukça ergonomik bir profil çizdiği ortada. Günümüzde araçlarda önemi giderek artan donanım ihtiyacını karşılamayı da ihmal etmeyen Skoda, müşterilerine güvenli bir sürüş sağladığı gibi eğlenceli ve keyifli bir sürüş deneyimi de yaşatıyor.

Tasarım

Deri ve özel dikişli Alcantara koltuklar ile kendinizi şımartılmış hissedeceksiniz. Arabanın içinde kolayca istediğinizi bulmanız için pratik çözümlere yer verilmiş ve ev konforunda bir yaşam alanı oluşturulmuş. USB ve priz girişine de yer verilen modelde aracınızda dilediğinizce sosyal medyada vakit geçirebilir, istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Tüm bunlarla beraber tam bir makam aracı diyebileceğimiz model insanların sizi konuşmasına neden olacak özellikte ve güçte.  2021 Skoda Superb Fiyat Listesi ‘nde ödeyeceğiniz fiyata değen bir araç olmasının yanı sıra duruşu, özellikleri ve teknik gücüyle de kendini prestijli hissedeceğinize şüphe yok.

2021Skoda SuperB Fiyat Listesi

Garanti Süresi

Az salınım yapan ve hafifliğiyle dikkat eden çeken bu modelde mekanik olarak 2 yıl korozyon açısından 12 yıllık bir garanti süresi verilmiştir.

2021 Skoda Superb Fiyat Listesi Nasıldır?

Motor ve seçilen donanım özelliklerine göre 2021 Skoda Superb fiyat listesi aşağıdaki şekilde açıklanmıştır. 365.000-TL’den başlayan fiyatlar donanım ve motor özelliklerine göre 765.000-TL’ye kadar çıkabilmektedir. Benzerlerine kıyasla ve artan otomobil fiyatlarına rağmen oldukça makul fiyatların belirlendiği ortadadır. Metali renk, kadife kırmızısı ve elektrikli açılabilir panoramik cam tavan eklentileri bu fiyatların üzerine bir miktar daha eklenerek seçilebilmektedir. Elektrikli bir araca göre de fiyatları değerlendirmek gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite                                  365.045 TL

1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium                           390.045 TL

1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige                             435.045 TL

1.6 TDI SCR 120 PS DSG Elite                                  385.045 TL

1.6 TDI SCR 120 PS DSG Premium                           410.045 TL

1.6 TDI SCR 120 PS DSG Prestige                             455.045 TL

1.5 TSI ACT 150 PS DSG L&K Crystal                     545.045 TL

2.0 TDI SCR 190 PS 4X4 DSG L&K Crystal             745.209 TL

2.0 TDI SCR 200 PS 4X4 DSG L&K Crystal             765.209 TL’dir.

2021 Skoda Superb Fiyat Listesi Açıklandıktan Sonra Neden Skoda Superb Almalıyız?

Yukarıda açıkladığımız özellikler ve bu özelliklere karşın biçilen fiyat ile fiyat-performans anlamında sedan araç kategorisinde en iyi seçeneklerden biri olan 2021 Skoda Superb tasarımı, yol tutuşu, çevreye duyarlı oluşu ve müşterinin isteklerine göre kişiselleştirilebilen özellikleriyle tüm araçların bir adım önünde yer alıyor. Son dönemlerde artan vergiler, ikinci el fiyatları ile sıfır araç fiyatlarının birbirine bu denli yaklaşmış olması nedenleriyle 2021 Skoda Superb Fiyat Listesi ‘ne göre vereceğiniz paraya değecek bir model olduğunu göreceksiniz.

Kafası karışık olanların aklındaki soru işaretlerinin bir test sürüşü ile ortadan kalkacağını da garanti edebiliriz. Öyle ki koltuğa oturduğunuzda sizi büyüleyen ambiyansı, yolun üzerinde adeta kayarcasına yaptığınız yolculuk sizi mest edecek. Renk seçenekleriyle de görenleri kendine hayran bırak Skoda Superb’nin beyaz, gri, siyah, mavi renklerinde birden çok seçeneği yer alırken kadife kırmızısı, manyetik kahverengi renk seçenekleri de bulunuyor. Özellikle kadife kırmızısının ayrı bir havası olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz, her şeyiyle göz alıcı bu modelin sizin olmasını istemez miydiniz?

Bununla birlikte dünyaca ünlü Skoda markasının ülkemizdeki yeri, önemi ve ulaşılabilirliği de Skoda Superb satın almanızda büyük bir rol oynuyor olabiliyor. Karşılaştığınız herhangi bir problemde sizi hızlıca çözüme ulaştıracak bayiler, teknik servisler ve malzeme sağlayan internet sitelerinin büyük bir artı olduğunu söyleyebiliriz.

Onlineyedekparça olarak siz müşterilerimize Mercedes, BMW gibi lüks otomobil markalarının yanında çok sevilen ve tercih edilen Skoda, Chevrolet ve Volkswagen gibi otomobil markalarının yedek parçalarını temin ediyoruz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun hızlı ve güvenli kargo ile elinize ulaşan yedek parçalar, orijinal, kaliteli ve aracınıza uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Herhangi bir ihtiyacınız için sitemizi ziyaret ederek alışverişinizi yapabilirsiniz. Güvenli ve keyifli sürüşler dileriz.

Bu yazımızda 2021 Skoda Superb fiyat listesi konusuna değindik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu